ΣΕΛΙΔΕΣ

17.10.11

ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ - Κύκλος 6 Συναντήσεων


Φίλοι και φίλες,

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, 20:00-21:30,

σας προσκαλούμε στον 1ο Κύκλο Θεατρικής Έκφρασης.

Συντονίζει η Μαριλένα Καβάζη.

***
«Η δυσκολία να γίνεται συνήθεια, η συνήθεια ευκολία, και η ευκολία ομορφιά»
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙΒΟΛΚΟΝΣΚΙ
***

Τι είναι η Ομάδα Θεατρικής Έκφρασης;
Είναι μιαβιωματική ομάδα στην οποία είναιευπρόσδεκτοι όλοι - ασχέτως ηλικίας και ενασχόλησής τους ή μη με την Υποκριτική.
Μέσα σε αυτή την ομάδα θα δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο – χρησιμοποιώντας τεχνικές αναπνοήςκαι συγκέντρωσης, σωματικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς αλλά και διαχρονικά θεατρικάκείμενα - θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με διάφορες πλευρές του εαυτούμας και να βιώσουμε τη μαγεία και τη χαρά του «παίζω ένα ρόλο».
Θα αποκτήσουμε σταδιακά μια άλλη σχέση με το σώμα μας, θα απελευθερώσουμε τη φαντασία μας και θα ξεκλειδώσουμε τα συναισθήματά μας.

Σε ποιους απευθύνεται:
Σεόποιον θέλει να εξερευνήσει τον εαυτό του με ένα τρόπο δημιουργικό, ολιστικό αλλά και… να διασκεδάσει! Δεναπαιτούνται γνώσεις Θεάτρου ή Υποκριτικής. Απαραίτητηείναι μόνο η όρεξη να εκφραστείτε δημιουργικά και να βοηθηθείτε ουσιαστικά!

Πότε ξεκινάμε;
Μετά τη γεμάτη γέλιο και θετική ενέργεια 1η συνάντηση της 4ης Νοεμβρίου, η ομάδα δημιουργήθηκε και ο 1ος Κύκλος Συναντήσεων ξεκινάει άμεσα, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου!
Οι Συναντήσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή, 20:00-21:30, για 6 εβδομάδες.
Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς να συμμετέχετε, υπάρχει ακόμα χρόνος και χώρος!!!
Δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Κόστος Συμμετοχής: 70 ευρώ (επιπλεόν ΦΠΑ)


*****
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
6974 673798 (Μαριλένα Καβάζη)

*****

Λίγα λόγια για τη Μαριλένα
Η Μαριλένα έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Δημοσιογραφία (ΑΠΘ) κι έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ψυχολογία (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Έχει επίσης σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή "Εμπρός" κι έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Υποκριτικής στο Θέατρο Αλλαγών, Βιωματικά Σεμινάρια Ψυχολογίας με την κα Τσαλίκογλου, κ.α.
Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος (4 χρόνια) σε περιοδικά,με ειδίκευση σε θέματα Πολιτισμού και Ψυχικής Υγείας. Παραδίδει σεμινάρια Δραματοθεραπείας στον ψυχοθεραπευτικό χώρο «Ψυχοδός».