ΣΕΛΙΔΕΣ

20.12.11

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Φίλες μας,
Η σχολή μας διοργανώνει 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ
 
Το σεμινάριο αποτελείται από 4 δύωρα, που θα πραγματοποιηθούν σε 4 ημέρες: 
Σάββατο 14, 21,28 Ιανουαρίου και 11 Φεβρουαρίου 2012
και ώρα 10:00-12:00.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Για δηλώσεις συμμετοχής και τρόπους εξόφλησης
Tι είναι Αυτοάμυνα
 Αυτοάμυνα είναι κάτι περισσότερο από το να γνωρίζουμε πώς να ανταπεξέλθουμε ενάντια σε μια φυσική επίθεση. Είναι ένα σύνολο από λεκτικές δεξιότητες, στρατηγικές για την ασφάλεια και φυσικά τεχνικές που επιτρέπουν σε κάποιον να επιτύχει πρόληψη, αντίσταση, διαφυγή και να επιβιώσει από βίαιες επιθέσεις. 
Εκπαίδευση Γυναικείας Αυτοάμυνας 
Αυτό είναι συνήθως ένας κύκλος 8ώρου προγράμματος, με έμφαση φυσικά στις τεχνικές αυτοάμυνας. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να εξουδετερώσουν έναν επιτιθέμενο και να ξεφύγουν. Οι τεχνικές που διδάσκονται είναι πολύ απλές και αποτελεσματικές. 
Λόγοι Εκπαίδευσης Γυναικείας Αυτοάμυνας
Η συμμετοχή σας σε μαθήματα αυτοάμυνας σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε την άποψη ότι έχετε δυνατότητες και επιλογές, αναπτύσσει τη συνείδησή σας, τις δεξιότητές σας, τηναυτοπεποίθησή σας και παρέχει πρακτικές τεχνικές για την αυτοπροστασία σας. Θα διευρύνει τον τρόπο που σκέφτεστε για την πρόληψη της βίας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και θα σας επιτρέψει να νιώσετε περισσότερο τη σιγουριά, στην καθημερινότητά σας.
Λίγα λόγια για τον κ. Ταξιάρχη Καράλη
Ο κ. Καράλης υπήρξε φοιτητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Σύμβουλος Διαιτολογίας, Διατροφής, Anti-stress και Feng Shui.
Το 1974, ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στις πολεμικές τέχνες με το Boxing και στη συνέχεια με το Kick-Boxing. Ασχολήθηκε επίσης με το Καράτε, Jujitsu, TaekwonDo, Aiki-Jujitsu, Karate-jutsu κλπ. Είναι κάτοχος Μαύρης Ζώνης 8th Dan.
Υπήρξε πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα All-Styles Hellas Karate, σύμφωνα με τους κανονισμούς WKF (WUKO'S). Ήταν μέλος της εθνικής Ομάδας Καράτε όλων των συστημάτων, με Ευρωπαϊκλες και Μεσογειακές συμμετοχές.
Είναι μέλος της International Connection of Bodyguards, Protection and Security Advisor, Combat Hand to Hand Instructor, Security and Events Specialist.
*******
Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ/4 δύωρα ή 25 ευρώ/δύωρο*.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

*Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονομένων δυώρων, παρ' όλα αυτά ο κ. Καράλης συνιστά την παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου.
*******

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Για δηλώσεις συμμετοχής και τρόπους εξόφλησης